HTML

Tiszta morgás

Kell ez nekünk?

Friss topikok

  • kuka-matyi: Szerinted ez probléma? Végre kiállt valaki a közösség mellett. A hús, amit a Bábiék szállítói hozt... (2010.09.21. 21:10) Illatos hazugságok
  • g.nagy: Kedves Millin Tamás, kedves Bábik! Az ÁNTSZ vizsgálat hiányosságokat tárt fel az élelmiszer-beszál... (2010.09.20. 12:08) Kell ez nekünk?

Linkblog

Archívum

Kell ez nekünk?

2010.09.18. 09:14 komikum

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pmjeloltavadlottakpadjan.blog.hu/api/trackback/id/tr532304831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

terminátor 2010.09.18. 09:51:39

Szerinted ez probléma? Végre kiállt valaki a közösség mellett. A hús, amit a Bábiék szállítói hoztak ragadt. A felvágott nyálkás volt. A polgármester és a jegyző nem volt hajlandó jegyzőkönyvezni az esetet! Az ÁNTSZ megállapította, hogy nem hűtőkocsiba hozták ide a húst! A pm. és a jegyző még mindig nem volt hajlandó jegyzőkönyvezni az esetet. Juhász úr, ekkor kérte, hogy a törvénynek megfelelően rakják fel a honlapra a szerződéseket, lássuk kik ezek a felelőtlen cégek, emberek, akik ezeket a szavatosság lejárta közeli termékeket hozzák gyermekeinknek! Ezt sem voltak hajlandóak megtenni, pedig törvény kötelezi őket! Mutogattak egymásra, hogy kinek kell feltenni honlapra, közben ment az idő és egyre csak szállították a büdös húst! A gyerekek sem ették meg, mert szaga volt. Ezért fizetem a drága étkeztetést? Jól tette Juhász Béla, hogy kiállt az igazság mellett és megvédte az óvódás, iskolás gyermekeket attól, hogy akár ételmérgezést kapjanak a büdös hústól. Hiszem, hogy a Bíróság is így fogja látni, ahogy én látom az esetet. Egy sződligeti szülő.

kuka-matyi 2010.09.18. 10:15:45

Hiába az indulat gerjesztése és a mocskolódás. Akkor is a Juhász Bélára és a Tiszta Forrásra szavazunk. Ők a sződligeti Robin Hoodok!
Jól tette, hogy felnyitotta a szemeket!

komikum 2010.09.18. 12:07:10

Egy szardobáló nem több. Ha romlott húst, rossz élelmiszert tapasztal, akkor menjen a rendőrségre, ne rágalmazzon. Mi történt ez ügyben? Tett feljelentést? Nyomoztak? Tett valami hivatalos lépést, vagy csak ugatott a dombaljáról? Megrágalmazta a jegyzőt, ettől ha volt rossz élelmiszer eltűnt? Tudjátok miért nem ment hivatalos szervekhez? Mert az egész romlott sztori úgy mint a többi féle Juhász baromság kitaláció.

g.nagy 2010.09.20. 12:08:15

Kedves Millin Tamás, kedves Bábik! Az ÁNTSZ vizsgálat hiányosságokat tárt fel az élelmiszer-beszállítónál! Megállapították, hogy a húst, nem a megfelelő körülmények között szállították a sződligeti iskolába és a sződligeti óvodába. Vélhetően ezért ragadt a hús és volt büdös a felvágott. Szerencse, hogy van ilyen tisztességes ember, mint Juhász Béla, aki gátat vetett ennek mutyinak! Kedves Millin Tamás! Javaslom, hogy minden vasárnap ilyen húsból készüljön az ebédje, mint amivel a gyermekeinket akarták etetni. Megdöbbent, hogy mennyire szeretné besározni a Tiszta Forrás Szövetséget, illetve jelöltjeit. Miért ez a gyűlölet? Bántották magát? Esetleg ez a módszer bejött tavasszal Bethlen ellen, akkor ezt csinálják újra? Újra Fidesz maga szerint ezt takarja? Én személyesen ismerem Juhász Bélát. Én is azok között a szülők között voltam, aki tehetetlenségében rágta a körmét. Nagyon örültem, mikor Juhász úr felvállalta és megoldotta ezt a problémát. Bemásolt a vádiratot, de vélhetően nem olvasta el. Látja azt, hogy kik a tanúk? Olvasta azt a mondatot, ami miatt rágalmazással gyanúsítják Juhász Bélát? "A Jegyző ismét törvényt sértett" Ez csak maga szerint rágalmazás? Minden jó érzésű ember inkább köszönettel tartozik a Tiszta Forrásnak, hogy rendezte a helyzetet. Az Önhöz és megbízóihoz hasonlók a büdös mocsárban érzik jól magukat, ahol tudnak a zavarosban halászni, de Sződligetnek már elege van az ilyenekből!
süti beállítások módosítása